Wie niet waagt te zeuren…

Op het station Utrecht Centraal stond ik op het perron een sigaret te roken in het daarvoor bestemde vak. Er stonden ook een conducteur en een reizigster te praten. De zus van de conducteur, geboren in 1951, was de eerste vrouwelijke verzekeringsagent in Nederland. Ze had voor hem een man-vrouw polis afgesloten. De kosten van de polis zijn echter zo hoog dat er bijna niets uitgekeerd wordt. Dit pikt hij niet en is een rechtszaak begonnen tegen de ING. Hij verwacht er zelf niet veel van, maar ze zijn in ieder geval nog wel even met hem bezig. Volgens de reizigster kun je het nooit zeker weten:“Wie niet zeurt wie niet wint”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s