Cyber fight

Vanavond kreeg ik ruzie met de dame in mijn iPad. Op één of andere manier kwam ik bij de stemcomputer van Netflix terecht. In het Engels kon ik allerlei vragen stellen, nearby dentist, nearby pharmacy, activities Wednesday, popular movie, shoe store…Op al mijn vragen kreeg ik netjes in het Engels een antwoord. Vervolgens probeerde ik Spaans met de dame te praten: tapas, cerveza, tienda, restaurante Tortilla y más, escuela. Dat begreep ze niet. Vervolgens zei ik “get lost” en haar antwoord was “I hope we can still be friends”. Zo kun je dus ruzie met je eigen iPad krijgen. Bizar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s