Linnard & Dien op tournee

Uit betrouwbare bronnen is vernomen dat het bekende Helmondse echtpaar Linnard en Dien op tournee zijn. Na het genezen van de mensen met de gele ziekte werden ze zo bekend dat het voor hen even teveel werd. Daarom zijn ze vetrokken naar Utrecht, alwaar een nichtje schijnt te wonen. Maar ook in Utrecht weten de mensen met de gele ziekte Linnard te vinden. In het Diak is een tijdelijke Linnard-poli geopend.

Ondertussen zijn in Helmond goede, intellectuele vrienden van Linnard en Dien bezig met het corrigeren van de hellemondse taal. Één van hen heeft al een aantal keren ‘Het grote dictee van de hellemondse taal’ gewonnen. Dat belooft wat…

Mochten er weer nieuwe avonturen zijn van Linnard en Dien, dan word je via deze site daarvan op de hoogte gebracht.

Voor mensen die het hele verhaal van Linnard en Dien en de gele ziekte willen lezen, kan dat door te klikken op deze link: Linnard en Dien: De gele ziekte

Geef een reactie