Happy, happy meal

Gisteren was ik niet helemaal happy en ik dacht misschien kan een Happy Meal me weer wat opvrolijken. Normaal gesproken ga ik alleen op vakantie naar een Mc Donalds omdat het universeel is. De Mc Donalds in Spanje is wel anders dan in Nederland maar met de verschillen kan ik prima leven.

Wat ik gisteren zo leuk vond bij de Mc was het zelfbedieningspaneel. Het scrollen en allerlei opties aantikken, ik werd er helemaal blij van. Ik ontdekte ook steeds nieuwe opties, bijvoorbeeld frisdrank zonder ijsblokjes. Het was wel een overvloed aan mogelijkheden maar dat maakte het combineren nog leuker. Eerst wilde ik een Cheeseburger met medium friet en medium cola inclusief mayonaise. Toen wilde ik een Big Mac of toch misschien een Quarter Pounder? Wat zijn de opties van een Happy meal of Big Mac Menu? Kan ik dan andere uitgebreidere keuzes maken of juist niet? Zo was ik wel even bezig. Een groepje tieners zat achter mij te eten en die lagen dubbel van het lachen. “Die bejaarde snapt er echt helemaal niks van”. “Mevrouw, mevrouw u moet rechts op de hamburger drukken!” riep een jongen. “Dat weet ik ook wel, ik onderzoek alleen de opties!” was mijn antwoord. Wat me verbaasde was dat er niemand van Mc Donalds me kwam helpen. In de tijd dat ik met het apparaat stond te spelen, hadden er zeker vijf mensen hun bestelling kunnen doen. Ik werd er in ieder geval weer vrolijk van, patat erbij, cola medium zonder ijs, oh nee, annuleer bestelling, begin hier met bestellen….

Ik heb inmiddels de zelfbediening ontdekt en leef me helemaal uit. Bij de AH wil ik ook niet meer langs de kassa. Ik doe alles zelf wel.

Dit doet me overigens wel denken aan het filmpje het “Sample Abuser” van Larry David. Dat moet ik toch een keer uitproberen in een Nederlandse ijssalon. Eens kijken hoe ver ik kan gaan.

You‘re abusing your sampling privileges . Two samples the most. You can’t just go on sample after sample…”

 

Eén reactie

Vraag het maar